Objavljeno v: Gradbeni vestnik - 11,12 - 1998

GRADIS - Nizke gradnje, d.d.

TRAJNO GEOTEHNIČNO SIDRO GRADIS GNSS - n

UDK: 624.078.7

POVZETE K
V prispevku je predstavljeno trajno geotehnično sidro GRADIS GNSS - n, ki je bilo razvito v podjetju Gradis - Nizke gradnje, d.d, in za katerega imamo potrdilo o skladnosti ZAG - a, Ljubljana, Sidro ustreza predpisom in priporočilom SODOC -16 Smernice za geotehnična sidra ter zahtevam SIA V 191/95.

V prispevku je predstavljeno trajno geotehnično sidro GRADIS GNSS - n, ki je bilo razvito v podjetju Gradis - Nizke gradnje, d.d, in za katerega imamo potrdilo o skladnosti ZAG - a, Ljubljana. Sidro ustreza predpisom in priporočilom SODOC -16 Smernice za geotehnična sidra ter zahtevam SIA V 191/95.

PERMANENT GEOTECHNICAL ANCHOR GRADIS GNSS - n

POVZETE K

The article describes the permanent geotechnical anchor Gradis GNSS - n, which was developed in the company Gradis - Nizke gradnje, Joint Stock company, for which we have confirmation with ZAG, Ljubljana. Anchor coresponds to all regulations and references of SODOC -16 directives for geotechnical anchor and to all requests of SIA V 191/95.