OBVESTILA

Obvestilo!

Zaradi letnega dopusta bo pisarna ZDGITS zaprta od 29.8.-2.9.2016. Hvala za razumevanje!

Obvestilo bralcem Gradbenega vestnika, članom IZS MSG!

Zaradi krčenja finančnih sredstev za izdajanje revije in racionalizacije stroškov bralce Gradbenega vestnika obveščamo, da smo naročnikom, ki so prejemali revijo prek članstva v IZS MSG, z januarjem 2015 prenehali pošiljati tiskane izvode publikacije.
Revijo člani IZS MSG še naprej lahko prebirajo v elektronski obliki na naši spletni strani www.zveza-dgits.si/gradbeni-vestnik. Do spletne revije je moč dostopati z dodeljenim uporabniškim geslom, za katerega se zaprosi na e-poštni naslov: gradbeni.vestnik@siol.net in sicer z navedbo imena, priimka, naslova in osebnega e- poštnega naslova. Prosilec uporabniško geslo prejme s povratno e-pošto.
Člani IZS MSG, ki bi želeli prejemati tiskane izvode revije, se lahko nanje naročijo, letna naročnina znaša 10,95 EUR (DDV je vključen v ceni) in se jo plača po položnici ob sklenitvi naročniškega razmerja. Naročilnice sprejemamo na naslov ZDGITS, Karlovška cesta 3, 1000 Ljubljana ali na e-poštni naslov gradbeni.vestnik@siol.net.

Prijava uporabnika

Prijava v portal za registrirane uporabnike.